Eerste prijs voor #MissieMinder!

Joepie! Onze actiedag #MissieMinder van 27 november 2020 viel in de prijzen! We wonnen de eerste prijs bij de EWWR Awards 2020, in de categorie Educational Establishment. 
 
#MissieMinder vindt jaarlijks plaats in de European Week for Waste Reduction (EWWR dus) en stimuleert scholen om bewust te verbruiken en zo ook de afvalberg te verkleinen. #MissieMinder 2020 ging over voedselverlies.
 
De jury loofde #MissieMinder omdat scholen zelf op een flexibele manier met het educatieve materiaal en de inspirererende acties aan de slag konden gaan. We kregen een pluim omdat de actiedag focust op afvalpreventie en zo werd ontworpen dat die jaarlijks herhaald kan worden, met steeds een ander thema. De jury zag veel potentieel voor de toekomst. En ze roemden ook de vele herkenbare elementen (o.a. het verhaaltje van Pira de Rat en de verwijzing naar de solden op Black Friday). Je zou van (missie)minder vleugels krijgen.
 
 
We verklappen alvast het thema van de volgende editie. Op 26 november 2021 draait alles om wegwerpplastic. Noteer dit zeker in je schoolagenda!
certificaat EWWR Awards MissieMinder
Ga mee op #MissieMinder
rat MissieMinder